Ако сте се надявали , че на поставените въпроси за проекта за уличното, ще дочакаме конкретен, пълен и достоен за висотата на заемания пост отговор, сбъркали сте кмета.

Получих писмо от половин страница, чиято единствена възможна цел е да ми отнеме правото да твърдя, че отговор не съм получил.

В него просто няма нито един отговор и нито един аргумент, които подкрепи или изясни намеците и внушенията, които кмета направи на заседанието на Общинския съвет.

Няма и никакви документи или дори опит състоятелно да се обори нещо от написаното от мен в писмото, което изпратих и публикувах преди 2 седмици.

В стил „това е така, защото е така“ в писмото си кмета казва, че ако планирали още 180 автономни осветителя администрацията била изчислила, че проектът няма да е одобрен.

Така, ама не е баш така. Защото ако това твърдение е вярно, то според „изчисления от администрацията“ едно по-добро проектно предложение (по критериите на програмата) не би било одобрено за финансиране!?!

Изискваше обаче планираната стойност на проекта да не е раздута с 30%, което явно е неприемливо.

Аз наистина държа да получа отговори на поставените въпроси, както и изисканите документи, защото вярвам, че не бива да се допуска кметът да подвежда Общинския съвет и обществеността.

Да видим дали от втория, третия или Н-тия опит ще получа отговор, истински, подплатен с аргументи и факти, отговарящ на управленската позиция, а не нелеп опит за бягство, след приказки на едро, отклоняващи се от реалността.
Боян Грозев

Питания към кмета във връзка с проекта за улично и намеците от Сесията на 30 юни

„Отговор“ на кмета

Повторно искане за адекватен отговор

No responses yet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *