Новата година набира сили и логично обръщаме поглед към предстоящото приемане на Бюджета на Община Трявна за 2021 година. В прикачения файл ще намерите конкретните ни предложения за позиции, които да бъдат включени в Капиталовата програма за започващата година.

Те са формирани на база проведени консултации с вас, жителите на нашата община, и за това благодарим на всички онези, които се отзоваха на нашата покана и споделиха своите мнения, предложения и идеи в рамките на онлайн анкетата и неформалните ни разговори през годината.

Предлагаме да се реши проблема с течовете в поликлиниката, студените коридори на сградата. Предлагаме още да се ремонтират две улици в доста тежко състояние, но и да се проектират транспортни връзки, които да облекчат и улеснят трафика по улиците „Асеневци“ и „Ангел Кънчев“. Поддържаме и предложението си за ремонт на решетки на отводнители на улица „Христо Ботев“, но и на други места в общината.

С интерес очакваме да се запознаем с проекта за Капиталови разходи и Бюджет за 2021 година, подготвян и в момента от администрацията, който би трябвало да бъде представен в най-скоро време.

Предложение за добавяне на позиции в Капиталовата програма за 2021 година

No responses yet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *