Снимка: PxHere

Общинска администрация отговори поне частично на питането ни за свършената работа по уточняване местоположението ва бъдещата спортна зала в Трявна.

Администрацията в лицето на кмета потвърждава, че „приема изцяло единодушното мнение на спортните деятели и обществеността в гр. Трявна, което е, разположението на бъдеща закрита спортна зала да се осъществи в близост до Спортен комплекс „Ангел Кънчев“ в града“. В отговора липсват повече подробности и конкретика, които да станат публично достояние на фона на дискусиите за закупуване на терен, в който да се изгражда въпросната зала.

Не изяснени остават конкретните действия, предприети през тези два месеца от страна на администрацията, както и конкретните срокове, в които да очакваме да има някакво видимо развитие по проекта.

Неприятно впечатление прави, че протоколът от проведеното обществено обсъждане до момента не може да бъде открит на сайта на община Трявна, а копие от него липсва и в отговора, който ние получихме. Логично, ние изпратихме уточняващ въпрос, на който да ни бъде отговорено с някакви поне приблизителни срокове, с които да се ангажира администрацията за конкретни действия по реализацията на тази идея, както и разбира се да бъде публикуван протокола от проведеното обсъждане и да се посочи дата за следващо такова, на което да бъдат отчетени постигнатите резултати.      

Отговор на администрацията

Уточняващ въпрос

No responses yet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *