Община Трявна отговори бързо, но не и конкретно на поставените въпроси за „Стара планина“ и „Ангел Кънчев“.

Вече имало съгласуван проект за временна организация на движението (ВОБД), но той не може да се изпълни, защото не са дошли иначе поръчаните временни знаци.

Когато те дойдат, общината планува МПС над 5 тона да бъдат пуснати по сега затворената улица „Стара планина“, а при така облекчения трафик по „Ангел Кънчев“ „своевременно“ да се извърши закъснялото възстановяване на дупката, станала известна като „второто тревненско езеро“ – ул. „Ангел Кънчев“ 73.

Препоръчах докато се изпълнят тези условия ПОНЕ да се насипва инертен материал, за да не се получава характерното завиряване, видно включително от снимките на общината.

В получения отговор се обещава ремонта на „Стара планина“ да завърши до средата на май, но не става ясно дали това се отнася само за ремонта на ВиК инфраструктурата или и за полагане на новия асфалт от АПИ и аз допълнително изисках тази информация.

Поисках от Община Трявна да се въведе практика при ремонт на улици и пътища предварително да се публикува информация за обходните маршрути и крайния срок на ремонта, за да не се налага да гадаем до кога ще е все така.

Отговор от Община Трявна

Допълнително писмо от Боян Грозев

No responses yet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *